سفارش تبلیغ
صبا ویژن

صفحه فارسی ICTTCI

 

خداوند، زیباست و زیبایی را دوست داردو خوش دارد که اثر نعمت خود را در بنده اش ببیند . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?میلاد حسینی شفا

چهارشنبه 84/7/27  ساعت 9:46 عصر

WSIS

مدیر مرکز پژوهش‌های ارتباطات: هنوز دولت جدید نسبت به حوزه جامعه اطلاعاتی تصمیمی‌ را اتخاذ نکرده است و مشخص نیست، ایران هم مانند دوره قبل در یک هیئت عالی رتبه از سران دولت از جمله رییس جمهور در این اجلاس شرکت می‌کند یا نه؟




مدیر مرکز پژوهش‌های ارتباطات(علامه) معتقد است که‌ از شرایط مطلوب دوره قبل برای حضور دردومین مرحله اجلاس جهانی سران درباره جامعه‌ی اطلاعاتی تونس برخوردار نیستیم.
حسین ابراهیم‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ارزیابی فعالیت‌های ایران برای شرکت در دومین مرحله اجلاس جهانی سران درباره جامعه اطلاعاتی تونس‌، اظهار داشت: تحرک مجموعه هیئت ایرانی برای شرکت در اجلاس WSIS و ارائه دستاوردهای ایران در این زمینه‌، نسبت به دوره قبل که در سال 2003 در ژنو برگزارشد، بسیار کمتر است، به طوری که تنها چند هفته به برگزاری دومین مرحله اجلاس جهانی سران درباره جامعه اطلاعاتی باقی مانده است، اما هنوز مشخص نیست ایران چه برنامه‌ای برای مشارکت در این اجلاس دارد.
وی افزود: هنوز دولت جدید نسبت به حوزه جامعه اطلاعاتی تصمیمی‌ را اتخاذ نکرده است و مشخص نیست، ایران هم مانند دوره قبل در یک هیئت عالی رتبه از سران دولت از جمله رییس جمهور در این اجلاس شرکت می‌کند یا نه؟

به عقیده وی، با توجه به این که شورای عالی اطلاع‌رسانی دچار تغییراتی نشده است و همچنین پیگیر فعالیت‌های ایران در حوزه WSIS است. به نظر می‌رسد ، برنامه‌های کشور همانند دوره قبل باشد.
مدیر مرکز پژوهش‌های ارتباطات با اشاره به این‌که برای حضور در اجلاس تونس از شرایط مطلوبی برخوردار نیستم‌، تصریح کرد: شواهد موجود نشان می‌دهد اجلاس WSIS تونس از اهمیت بالایی همانند اجلاس ژنو، برای سران دولت‌ها، برخوردار نیست، چرا که در اجلاس WSIS ژنو و در ادامه در نشست‌های مقدماتی اجلاس WSIS تونس بیشتر مسائل مرتبط با جامعه اطلاعاتی جمع بندی و نهایی شده است و تنها دو موضوع مدیریت اینترنت، مکانیزم‌هایی پیگیری مفاد WSIS باقی مانده است.

وی افزود: شاید تصمیم‌گیری درباره مباحث کلی WSIS در دوره قبل، و تنها باقی ماندن دو موضوع سبب شود سران دولت‌ها در سطح عالی در این اجلاس شرکت نکنند، بنابر این ضرورتی ندارد سران دولت‌ها در این اجلاس حضور فعالی داشته باشند ، آنچه مهم است نهادهای مدنی و بخش خصوصی باید در این اجلاس نقش چشم‌گیری داشته باشند و در واقع با تعامل بخش دولتی ونهادهای مدنی و بخش خصوصی می‌توان دستاوردهای شایسته‌ای از ایران را در این اجلاس ارائه کرد.

اگراجلاسWSIS تونس به اهدافش برسد، دستاوردهای خوبی برای کشورهای جهان سوم خواهد داشت
محمد سلیمانی وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات با «مولودی الساکری» سفیر تونس دیدار وگفت‌وگو کرد.
به گزارش ایسنا از روابط عمومی‌ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد سلیمانی در این دیدار، ضمن بیان روابط خوب دو کشور افزود: در چند سال اخیر توافقاتی بین دو کشور صورت گرفته و امیدواریم در عملی کردن و گام برداشتن در راه تحقق آن بیش از پیش همکاری داشته باشیم.
وی عملکرد کشور تونس را در بخش ارتباطات وفناوری اطلاعات خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: در زمینه‌های آموزشی و انتقال تکنولوژی با همکاری بخش خصوصی و دولتی می‌توانیم همکاری بهتری نسبت به گذشته داشته باشیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن بیان فعالیت کمیته‌ی ایرانی در برگزاری اجلاس جامعه‌ی اطلاعاتی WSIS که در کشور تونس برگزار می‌شود گفت: اکثر کشورهای دنیا خواستار خارج شدن اینترنت از حاکمیت انحصارگرانه هستند، اگر این اجلاس به اهداف خود برسد دستاوردهای خوبی را برای کشورهای جهان سوم خصوصا کشورهای مسلمان و عربی در پی خواهد داشت.



نظر شما( )

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

فیلترینگ
[عناوین آرشیوشده]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

5716

بازدید امروز

2

بازدید دیروز

0

حضور و غیاب
یــــاهـو


 RSS 


 درباره خودم


 لوگوی وبلاگ

صفحه فارسی ICTTCI

 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 آرشیو

پاییز 1384

اشتراک